ROYALE BILADI

ROYALE BILADI Royale Biladi Café & Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 146 beoordelingen
20 jul 2019 om 13:09 Couscous lam, heerlijk gegeten, aangenaam verrast!
18 jul 2019 om 23:44 Heerlijk gegeten! Couscous was top!!
16 jul 2019 om 15:17 Meer dan 2 uur gewacht op eten. Niet eens kunnen eten omdat ik door moest naar een afspraak. Zonde!
13 jul 2019 om 20:00 Heerlijk gegeten alles naar wens.... Niks te klachten.
13 jul 2019 om 19:07 Kip niet lekker gekruid, aardappel salade teveel mayo Garnalen schotel was top!
11 jul 2019 om 14:48 Als je alleen couscous lam aanvinkt met bezorgkosten mee kom je 20eur. Geen probleem het is lekker alleen 2 stukken vlees???? Dat is wel beetje gierig hoor en jullie zijn mijn redbull vergeten
9 jul 2019 om 22:51 Harrira en Couscous met kip was niet normaal lekker we hebben ervan genoten! Vriendelijke bezorger we waren zeker tevreden.
8 jul 2019 om 8:32 Heerlijke harira
4 jul 2019 om 22:31 Te weinig friet en salade in brood en te weinig olijven. Saus was een beetje zuur
4 jul 2019 om 19:56 Heerlijk eten en top bezorging!
1 jul 2019 om 21:04 Toen ik na 1,5u naar het restaurant belde werd er niet opgenomen. Ik was net een klachtenformulier aan het invullen, aangezien er in de app stond ‘bestelling is bezorgd’ terwijl er nog niemand was geweest, toen er werd aangebeld. Het eten was heerlijk!
30 jun 2019 om 23:20 nice food